KidSecured Yapı Kredi Çok Kötü Banka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şikayetvar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ş

Şikayetvar

Misafir Yazar
Kidsecured. O adlı siteden hesabımdan onay kodu olmadan ve herhangi bir güvenlik hizmeti bulunmadan para çekilmiş. Bu durum hiçbir şekilde bilgim dahilinde değildi. Geçen ayda yine Yapı Kredi Bankası hesabımdan onaysız para çekilmişti kartım yenilenmiştir. Bu ay tekrar onaysız para çekilmiştir. Bu kadar güvensiz bir banka görmedim. Gereğini yapılmasını istiyorum. Bu durum kabul edilemez. Yapı Kredi Bankası çok sorumsuz bir firma; onaysız para çekilmiş geri yatırılmazsa yasal yollara başvuracağım İyi günler.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Kidsecured. O adlı siteden hesabımdan onay kodu olmadan ve herhangi bir güvenlik hizmeti bulunmadan para çekilmiş. Bu durum hiçbir şekilde bilgim dahilinde değildi. Geçen ayda yine Yapı Kredi Bankası hesabımdan onaysız para çekilmişti kartım yenilenmiştir. Bu ay tekrar onaysız para çekilmiştir. Bu kadar güvensiz bir banka görmedim. Gereğini yapılmasını istiyorum. Bu durum kabul edilemez. Yapı Kredi Bankası çok sorumsuz bir firma; onaysız para çekilmiş geri yatırılmazsa yasal yollara başvuracağım İyi günler.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne yaptınız banka düzeltti mi paranızı aldınız mı.? Kidsecured kafasına göre abone ettiği için abonelik iptal edilmediği sürece her ay para kesiliyor.. Ama kart değiştirildiği halde nasıl çekiliyor onu anlamadım

Forum istatistikleri

Konular
151,498
Kullanıcılar
577
Son üye
Mrmuscle
Geri