Hepsiburada Yanlış Ürün Gönderimi Ve İade Sürecinde Sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şikayetvar RSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ş

Şikayetvar RSS

Misafir Yazar
2 hafta öncesinde Hepsiburada'dan Einhell TP-CD 18/50 Li i Bl kömürsüz akülü darbeli modeli sipariş ettim. Sipariş ettiğimde birçok kampanya vardı ve benzer fiyatlardan satılıyordu. Ben de yerli firma kazansın diyerek Hepsiburada'dan sipariş ettim, pişman oldum. Bana gelen ürün Einhell TP-CD 18/50 Li Bl modelini gönderdiler. Bu ürün darbesiz modeli. Satıcı firma, müşteri fark etmez diyerek bir alt modelini gönderdi. Hepsiburada ile iletişime geçip iade bedeli istemediğimi, sipariş ettiğim kod olan Einhell TP-CD 18/50 Li i Bl kömürsüz akülü darbeli modeli istediğimi belirttim. Çünkü sipariş ettiğimde kampanyalar vardı ve uygun fiyattaydı. Şu an kampanya yok ve ben sipariş ettiğim ürünü almak istiyorum, para iadesi istemediğimi söyledim. Onlar da tamam, siz mağdur olmayacaksınız dediler. Ancak ürün firmaya iade olur olmaz para iadesi yapılacağı bilgisi geldi. Ürün kodu belli, sipariş ettiğim kod belli, ben sipariş ettiğim ürünü alamadım. Bu durumdan dolayı bir daha Hepsiburada'dan alışveriş yapmayacağım.

Geri