Ouno Service Ouno Yetkili Servis Ürünle İlgilenmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şikayetvar RSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ş

Şikayetvar RSS

Misafir Yazar
Hepsiburada üzerinden satın aldığım robot süpürge ile ilgili teknik destek alamıyorum. Öncelikle süpürgeyi mobil veri kullanarak kurulum yaparken çevrim dışı sorunu yaşıyorum iki telefon yan yana olmadan süpürgeyi uygulamadan kullanamıyorum bu konuda destek almak için incelikle kutunun içinden çıkan yetkili servisi aradım. Artık dream markaya bakmadık larını söyleyerek beni başka Ouno isminde kı servise yönlendirdi. Servis teknik destek vermediklerini bozulursa yollarsak baktıklarını söyledi. Muhatabımın Hepsiburada olduğu söylediler. Hepsiburada yı uc kere arasam da durumuma çözüm bulamadım. Ya kitapçığı okuyup yapın dediler ya da servisi arayın dediler hiç anlatmamışım gibi mesajlarla durumu geçiştiriyorlar. Ürün aldım muhatap yok! Belki üründe arıza var bilmiyorum kurulum olmuyor Ouno destek vermiyor. Daha alalı bir ay olmadı ilk sıkıntıyı yasadık basit soru soracağım herkes birbirine paslıyor. İlerleyen arıza durumlarında Hepsiburada satıcısı olduğu ürüne böyle mı sahip çıkacak çok merak ediyorum! İvedilikle net çözüm istiyorum

Geri