Ş
Şikayetvar RSS
Misafir Yazar
1 Ağustos 18.45 civarında Call Now Çağrı Merkezi danışmanlığı kapsamında evden çalışma imkanı için internet üzerinden başvuru yaptım. Başvuru anında T.C. kimlik numaramı girdim. Sonraki süreçte yaptığım araştırmalar sonucunda süreçten şüphe duydum. Bu kapsamda adım, soyadım, doğum tarihim, T.C. kimlik numaram, aktif telefon numaram ve adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi şahsıma yapılacak herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Oluşabilecek problemlerden korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini oluşturuyorum. Burada vermiş olduğum bilgilerin kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlemin, kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. Tarafıma açılan her türlü hesap ve işlemden muaf olmak istiyorum. 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Yaşanacak aksi durumda sorumlu şirket Call Now Çağrı Merkezi'dir. Herhangi bir şeyi ıslak imzam olmadan kabul etmiyorum. Görüştüğüm kişinin adı M****'tir.