PHILIPS Ev Aletleri Philips Homerun 3000

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şikayetvar RSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ş

Şikayetvar RSS

Misafir Yazar
Yaklaşık 1 yıl önce Philips homerun 3000 serisi robot satın aldım ve hiç düşünmeden Philips kalitesine güvenerek araştırmadan. Birkaç kez süpürme ile bir yorum yapmak istemedim gözlemlemek istedim ve bazı sıkıntılar yaşıyorum. İlk olarak uygulamanın çok yavaş olduğu telefonumdan dakikalarca temizlik tercihlerimi seçmek için zaman kaybediyorum bunu telefonda ilettiğimde telefonumun sorunlu olduğu söylendi ama farklı telefonda da bir o kadar yavaş. 2. Si max çekim gücünde robot süpürdükten sonra yerdeki çöpleri topluyorum elimle çekim gücü performansı beklentimi karşılamadı. 3. En düşük ayarda fazla ıslak siliyor ve temiz silmiyor. Paspas takılı iken farklı bir ses çıkarıyor. Halılarda fazlaca ıslaklık bırakıyor o yüzden paspası çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. Şarjda iken su haznesinden su damlatıyor. 4. Çöp haznesi çok küçük olduğu için evi tam süpürmede durdurup hazneyi boşaltmak gerekiyor aksi halde haznedeki tozları döküyor. Bir yerlerde takılıp sıkıştığında bulunduğu yerde temizliği kaldığı yerden başlatmıyor. Yeniden temizliğe başlanıyor konum algılandı diye başlıyor. Birkaç gün önce de sürekli ana fırça sıkıştı uyarısı verdi. Fırçayı temizlemiş olmamıza rağmen süpürmeye başladıktan hemen sonra tekrar aynı uyarıyı verdi ve bunu yaklaşık 5-6 kez tekrarladı. Ve sık sık verdiği uyarılardan birinde sensör hatası. Bugün şiddetli bir ses çıkararak takırtı şeklinde süpürmeyi tamamlamadı. Anlayacağınız aldığımdan bu zamana sürekli sorun yaşadım o kadar pişmanım ki ilk 1 ay içerisinde iade etmediğime o süreçte hala ürünün kalitesinden markasından dolayı hiç şüphe etmediğime. Diğer markalarla ilgili bir deneyimim yok hiç düşünmeden kalitesine güvendiğim bu ürün beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.

Forum istatistikleri

Konular
151,365
Kullanıcılar
560
Son üye
Martinfat
Geri