Ş
Şikayetvar RSS
Misafir Yazar
Yaklaşık 2 sene önce internet altyapımız olmadığı için Türk Telekom'un magnet internet hizmetinden yararlanmaya başladık. Önce 200 TL ile başladı. Taahhütsüz bir hizmet olduğu için fiyat dalgalanmalarından etkilenirsiniz dendi. İyi bir hizmet ve kısa zamanda sağlanacak bir altyapı için kabul ettik. Bir de magnet interneti alırken altyapı geldikten sonra 2 sene Türk Telekom'dan normal internet hizmeti almamız gerektiği şartı koşuldu ve sözleşme imzalatıldı. Ve bizim için altyapı başvurusu yapıldı. Bu işlem yapılalı 2 sene oluyor. Ne bir altyapı çalışması var, ne gelen bir altyapı var, ne de magnet internetten doğru düzgün yararlanabiliyorum. Üstüne üstlük her ay farklı bir fiyat ödüyorum şu an 600 liraya geldi neredeyse. Film izletmiyor oyun oynatmıyor ve dünyanın parasını veriyorum. Altyapı için başvuru yapıldı. Neden yapılmıyor? Magneti kurmak için bize sözleşme imzalatıldı altyapı gelip normal internet kullanılmaya başlandıktan sonra bizden hizmet alacaksınız 2 sene diye ve sonuç... İl Düzce-merkez. Türk Telekom'un bir an önce bir altyapı yapmasını istiyorum. Magnet internet bizim için geçici bir çözümdü ve artık çok pahalı olmaya başladı.