Onvo Televizyon Ekranı Bozuldu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şikayetvar RSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ş

Şikayetvar RSS

Misafir Yazar
Merhaba kolay gelsin Onvo şirketi Benim bir tane televizyonum var Garantiye verdim Ekranı bozuldu Yaklaşık 26 Haziran'da falan verdim garantiye Kayseri'den konuşuyorum ben Arkadaş bak bir buçuk ay oldu tamam mı Televizyonu bekliyorum Her gün arıyorum şirkete İstanbul'a Yok efendim parça siparişi verildi yok efendim bekleniyor yok bilmem neyi Ben gerçekten çıldırmaya başladım ve mahkemeye vermek istiyorum Ve şirket Başvurmak İstiyorum Çünkü gerçekten ben öyle bir şirket daha görmedim Gerçekten bir tane televizyon iki ay içinde Yapamıyorsunuz Bu işi yapmayın Tamam mı arkadaşım bu işi yapmayın Ve Ben bu televizyonu aldığım zaman size 5 tane müşteri getirdim Onvo alsınlar diye aldırdım Ama pişman oldum çünkü gerçekten Siz bu işi yapamıyorsunuz Büyük bu Kocaman bir şirket Bir tane televizyon yapamıyorsunuz ya Ben önceden aynı şekilde bir sorunu yaşadım Ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum gerçekten bıktım ben ya sizden Her gün arıyorum her gün aynı laf her gün aynı laf Bir buçuk iki ay oldu hemen hemen Ya bu televizyonu yapın ya ben şirkette bulunacağım ya Ya değiştirin ne yapacaksınız yapın ya Gerçekten yazıklar olsun size ayıp yani Gerçekten ayıp bir tane televizyon yapamıyorsunuz ya Nasıl bir şirket bu ya Ama ben size var ya Eğer bu işi bir hayırlıysa Hayırlısıyla bitmezse Ben size güzel bir reklam yapacağım Her yerde Her yerde Social media Her yerde Facebook Instagram'da bilmem ne her yerde yazacağım Tamam mı o hakkında Bir daha sizden kimse alışveriş yapmazsın Çünkü Konuşuyorum konuşuyorum arıyorum arıyorum Anlatamıyorum ben Derdimi Bir de kimse ilgilenmiyor Sadece iki laf atıyorlar efendim yok bekleyeceğiz yok bilmem ne yok şöyle yok böyle Yapamıyorsunuz ya bu işi