Ş
Şikayetvar RSS
Misafir Yazar
Merhabalar, RayBan'dan aldığım 21.93 kodlu gözlük çok beğenerek, çok severek almıştım. Lakin gözlük kendi kendine genişliyor. 3 defa gittim, ayarı yapıldı. Ama gözlüğün yapısından dolayı esnediğini, sıcaklığa esnediğini, kafaya takıldığında esnediğini dikkatli kullanmam gerektiği söyleniyor. Değil kafaya takmak, ben bu gözlüğü gözüme dahi takamıyorum. Çünkü şu şekilde bile genişliğini görüyorsunuz. Bakın şimdi kafama takıyorum. Gözlük hiçbir şekilde gözümde durmadığı gibi düşüyor. Çok geniş, genişliyor daha doğrusu. Ayar yapılıyor, genişliyor. Bu seride bir sıkıntı var. Ben Adana'da yaşıyorum. Güneş gözlüksüz yaşayamıyorum ama aldığımdan beridir de bu gözlüğü kullanamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Yeniden gözlük alacaklar için de sakın 21.93 serisini almayın, aldırmayın. Ben değişimini istedim. Değişim hakkımın olmadığını, başka beğendiğim bir gözlüğü %50 değerinde ödeyerek alacağımı söyleniyor. Bu durumda hak kaybı yaşanıyor. Ben ödediğim paranın hakkını almak istiyorum. Hizmet alamadığım şeyin parasını ödedim. Şimdi mağduriyetimin giderilmesini başka bir gözlükle, başka bir modelle değişimini istiyorum.