Electrolux Sattığı Garantili Ürünü Ne Tamir Ediyor Ne De Değiştiriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şikayetvar RSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ş

Şikayetvar RSS

Misafir Yazar
Ew6f4923eb model Electrolux marka çamaşır makinemizde arıza oluştu. Servisi aradık 3 Haziranda kayıt oluşturuldu. Kazanda sorun var değişmesi gerekir dediler. Parça gelmek bilmedi. Her aradığımızda yurt dışından gelecek gümrükte gecikme olabiliyor dediler. Tam 2 ayı geçti, hala parça bekliyoruz. Bu nasıl bir firmadır ki sattıkları ürünün garantisi devam ettiği halde parçası tedarik edilemiyor. Yasal haklarımız umursanmıyor. Eğer 21 iş günü içinde tamir gerçekleşmez ise garantili ürünlerde tüketicinin değişim ya da para iadesi hakkı vardır. Bu hakkımı kullanmak istediğimi müşteri hizmetlerine ilettim. Kayıt oluşturuldu ama dönüş yapan yok kayıt oluşturulalı 10 gün oldu aradığımda genel merkezden yanıt bekliyoruz dediler. Her aradığımda bunu söylüyorlar. Son aradığımda ben zaten tamir için 2 ay bekledim şimdi de genel merkezin yanıtını mı bekleyeceğim ben arayım o zaman genel merkezi neden hala bekletiliyoruz dediğimde maalesef biz de arayamıyoruz genel merkezle sadece mail yolu ile iletişim kurabiliyoruz dediler. Sanırım genel merkez kendisini Allah makamına konuşlandırmış. Electrolux markasının bugüne kadar bende oluşturduğu kalite algısına ve kullanıcı yorumlarına kanarak aldım. Çok pişmanım. Servis ve parçasını sağlayamayacağınız bir ürünü nasıl satıyorsunuz. Adam gibi hizmet vermeyecekseniz gidin bu ülkeden. Şimdi bu şikayete de diğerlerine gönderdikleri cevabı kopyala yapıştır yapacaklar. Ürünün kurulumunu yaptıkları zaman garanti belgesi doldurmuyor servis ve cihaz sisteme kayıt edilmiyor. İlk aradığımda ürününüz garantili görünmüyor dediler ve 10 yıllık birikmiş evrak ve fatura arasından ürünün faturasını bulmak zorunda kaldım. Yasal hakkımı sonuna kadar aramayı düşünüyorum ama hakkımı alsam da bu yaz sıcağında 4 kişilik bir ailenin aylarca çamaşır makinesiz kalmasının bize verdiği çileyi karşılamaz. Umarım yananların sorumluları bin beterini yaşar. Hizmet veriyormuş gibi yapıp da ithal edilen garantisiz ürünleri sattıklarını düşünüyorum.