Ş
Şikayetvar RSS
Misafir Yazar
12/10/2023 tarihinde SuperStep İzmir Optimum AVM mağazasından Sketchers marka ayakkabı aldım. Söz konusu ayakkabı kışın kullanıma uygun olmasına rağmen, kışın kullanmadım. Ekim, Kasım ayları ile Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında ayakkabıyı kullandım. Bu dönemlerde de ayakkabıyı her gün giymedim. Buna rağmen ayakkabının her iki çiftinin de başparmak ve küçük parmak hizalarında sağ ve sol tarafta açılmalar, dikiş atmaları ve yırtılmalar oldu. Bunun üzerine SuperStep'e ürünün değişimi için başvurdum ancak kullanıcı hatası denilerek bu talebim reddedildi. Oysa, ayakkabıyı almış olduğum günden itibaren aralıksız giymiş olsam dahi almış olduğum tarihten bu yana geçen süreyi düşündüğümüzde günlük kullanım için giyilen bir ayakkabının bu denli yıpranması ve yırtılması tamamen üretimi ile alakalı bir durum. Kullanıcı hatası olarak ne yapmış olabilirim. Alt tarafı ayakkabı. Ayağımıza giyiyoruz dışarıda günlük olarak, eve gelince ayağımızdan çıkarıyoruz. Sanki elektronik eşya da kullanıcı hatası deniyor. Toplasanız 100 gün ancak giydiğim ayakkabının değişim talebi böylelikle reddedildi. SuperStep sattığı ayakkabının arkasında durmuyor. SuperStep'ten alışveriş yaptığıma pişmanım. Üstelik benzer nitelikte de bir çok şikayet var. Bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.