Uckoclar Hk (SMS) Şüpheli SMS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şikayetvar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ş

Şikayetvar

Misafir Yazar
Üçoklar hukuk olarak bu şekilde bir mesaj aldım. 2021 yılında internetten 2 tane mont sipariş etmiştim. Firma yırtık 2 güvenlik montu göndermiş yani anladınız öyle bir satıcı bile yokmuş postacının gözü önünde açmıştım kargoyu Allah'tan. Abla oluyor böyle insanları kandıranlar çok var deyip iadesini hemen aldı kapıda tekrardan. Bugün 05465208*** bu numaradan arandım. Durumu anlattım bana 9 bin TL'lik bir ceza alacağımı ve ödemem gerektirdiğini söylüyor ve daha sanki suçlu olan ben gibi kadın bağırıyor. Avukat a artacağını söylüyor. En yakın savcılığa gideceğim. Gerçekten utanç vericisiniz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yapmalı veya kayıt olmalısın.

3009.2024. 13.59 saatinde telefonuma gelen mesajda müvekkil firmamıza ait borcunuzu icra takibi başlamadan faiz indirimi ile ödeme yapmak için, 0546********48arayınız diyor. Haksız kazanç sağlamaya çalışmasından ve hukuk bürosunun adıma KVKK kişisel verilerimi izinsiz kullanarak talebe dair hiçbir açıklama yapmadan icra yoluna başvurulacağına dair mesaj gelmesinden şikayetçiyim. Adıma açılan yahut açılacak olan hiçbir icra takibi yahut dava yasal olmayıp kabulü imkansızdır. Şirketin tarafıma yapacağı her türlü usulsüz işlemden şikayetçiyim. Bu firma ve hukuk bürosu hakkında sizden gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240930-142248.png
    Screenshot_20240930-142248.png
    75.1 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Geri