Ş
Şikayetvar
Misafir Yazar
Hepsiburada üzerinden pudaier elektrik isimli satıcıdan 17 Şubat 2023 tarihinde Xiaomi Mi Robot Vacuum 2 3D isimli ürünü satın aldım. Ürün tarafımıza geldi denedik ve kullandık. Yasalarımız gereği ürün alınmasının akabinde istememize gerek olmaksızın gelmesi gereken faturamız gelmedi. Hepsiburada ürünü kullanmamızda herhangi bir sorun olmayacağını ve istediğimiz takdirde faturayı mail yoluyla göndereceklerini bildirdiler. Bir yıl boyunca kullandık ve sorun yaşamadık. Ancak garantisi bitmeden robotun emiş gücünün düştüğünü eskisi gibi temizlik yapamadığını gözlemledim. 25 Ağustos 2024 tarihinde fatura talebi oluşturduk 5 iş günü içinde fatura mail olarak gelecek dedi Hepsiburada. Hepsiburada müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim. Benden süreci takip etmemi rica ettiler. Ürün gerçekten garantili ve orijinal miydi bilmiyorum satıcıya sorduğum sorulara cevap alamadım. İnşallah Hepsiburada mağduriyetime bir an evvel çözüm bulur. Ayrıca evde küçük bir bebeğim var bu nedenle ivedilikle çözüm bekliyorum Hepsiburada'DAN.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yapmalı veya kayıt olmalısın.